Ügyfeleink igényinek megfelelően átszabtuk konstrukciókínálatunkat és a legkedveltebb előfizetéseink árait. A vállalkozói szektor megnövekedett internetes és közösségi kommunikációját, a webshopokat, online vállalkozásokat a legváltozatosabb stockfotókkal és a legrugalmasabb üzleti megoldásokkal szeretnénk támogatni.

Gördülő előfizetés a legkisebb képigényűeknek. 123RF 10 kép/ hónap

Az egyik legnépszerűbb konstrukció, a 10 kép/ hónapos előfizetés letöltési kvótája immár átvihető a köbvetkező hónapra. Tehát, amennyiben az a megvásárlását követő 30 napon belül nem sikerül letölteni mind a 10 képet, vagy grafikát és a következő hónapra is előfizetünk erre a konstrukcióra, akkor az első időszakból bent maradt letöltési lehetőség is rendelkezésünkre fog állni. Ezt éves szinten 120 képben maximálja a rendszer.

Közepes képmennyiség a cég minden közösségi platformjának ellátásához. 123RF 350 kép/ hónap

Az online kommunikáció rendszeressé és változatossá varázsolható az 123RF jelentős képkínálatának segítségével. A havi 350 vizuális tartalom letöltésére lehetőséget biztosító csomag most még kedvezőbb feltételekkel elérhető. A csomaggal hetente közel 100 vizuális frissítést eszközölhetünk, látogatóink ügyfeleink legnagyobb örömére. Ennek az előfizetésnek az éves változatát is jelentős ár előnnyel vásárolhatják meg.

Nagy képfelhasználók, ügynökségek tartalomellátója. 123RF 750 kép/ hónap

Az 123RF soha nem tett különbséget a felhasználók között. Nálunk ugyanazt az árat és ugyanazt a szolgáltatást kapják a szabadúszó grafikusok, a multi cégek marketing osztályai, vagy hazánk neves reklámügynökségei. Nem számít, hogy egyedi, közületi, kis, vagy nagy felhasználóról van e szó. Mi mindenkinek a neki leginkább megfelelő jogosítást biztosítjuk! A jelenleg elérhető legnagyobb havi darabszámot biztosító csomagunk – 750 kép/ hónap – árát is még elérhetőbbé tettük.

Egyedi megoldások mindenkinek. 123RF projektre szabott előfizetések és képcsomagok.

Az oldalon megtalálható konstrukcióink mellet számtalan kész előfizetéses- és csomag ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt az egyedi kérések teljesítésében is. Ne ragadjunk le a listáknál, táblázatoknál! Hívd bármikor a 06-30-844-0761-es számunkat, hogy együtt kidolgozhassuk céged vizuális tartalommarketingjét.

Néhány példa:

  • „Céges weboldalamat fejlesztem. Nincs szükségem sok képre, viszont a megvásárolt tartalmakat sokáig szeretném használni.”
  • Az 123RF-nél lehetőséges nyílik rá, hogy csak annyi képet vásárolj, amennyire szükséged van. A letöltött tartalmakat céged élethosszig használhatja, akár több platformon is. Képeink minőségét teljeskörű cseregaranciával szavatoljuk.
  • Webshopom termékeinek népszerűsítéséhez készített landing oldalaimhoz folyamatos képellátásra van szükségem, de nem szeretném lekötni magam egy hosszútávú előfizetéssel.
  • A képigényed pontos felmérése után segítünk a tartalom keresésben és a webshopodhoz leginkább passzoló képekre egyszeri ajánlatot adunk.
  • „Bekorlátoznak a napi- és havi limitek. Mi nem tudjuk előre kiszámolni, hogy mikor és mennyi kép kell.”
  • Az előző évek hasonló időszakait alapul véve kalkulációt készítünk a kép felhasználásotokról és ennek megfelelően, egyedi csomagajánlatot aduk.
  • Lényegesen alacsonyabb költségvetésből kell kihoznunk a mostani projektet, de már beterveztünk néhány drága képet, videót.”
  • A tartalom átfedések miatt a piacon forgó stock anyagok jelentős része nálunk is megtalálható. Ha más ügynökség kínálatából választottatok, mi azt jó eséllyel egy jelentősen kedvezőbb áron tudjuk biztosítani. Fordulj hozzánk bizalommal és mi igyekszünk a legköltséghatékonyabb megoldással a segítségedre lenni!

Tartalmainkkal, konstrukcióinkkal és egyedi ajánlatainkkal kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal! Hívd a 06-30-844-07-61-es nonstop ügyfélszolgálati számunkat, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre!