Vedd fel a fonalat! Zárd le az uborkaszezont! Beszélj képekkel ügyfeleidhez! Augusztus 27-től 31-ig az 123RF több százmilliós audiovizuális adatbázisából 20% kedvezménnyel juthatsz menő tartalmakhoz.

Vége a pihenésnek. Leendő ügyfeleid, megrendelőid visszatértek a nyaralásból és a temérdek ajánlatot böngészve keresik a Te termékedet, a Te szolgáltatásodat, hogy kipróbálják és a következő vakációig elkötelezett felhasználóid legyenek.

Hogyan segíthetsz nekik, hogy biztosan rád találjanak?

  • Weboldaladra válaszd ki a rád, illetve tevékenységedre legjellemzőbb és egyben legfigyelemfelkeltőbb képeket, infógrafikákat, vektoros ábrákat! Ne légy sablonos, ne elégedj meg az ingyenes adatbázisok nyújtotta, a konkurenciád által unottra használt vizuális elemekkel!

Online felületed „felképeléséhez” használd az 123RF kredit Csomagjait most 20%-os kedvezménnyel a JUSTBECAUSE20 kód használatával! A kreditek 365 napig felhasználhatóak, képekre, fotókra, vektoros grafikákra, audio– és videó anyagokra. A kreditcsomagokkal az összes jogosítási forma elérhető!

  • Biztosítsd vállalkozásod folyamatos jelenlétét a közösségi médiában! Napi posztjaidhoz használd a leglátványosabb vizuális elemeket! Tedd felejthetetlenné magadat egy jól megválasztott képpel, videóval. Emelkedj ki a hírfolyamból egy meglepően attraktív videóval, vagy néhány színpompás fotóval!
  • Céges blogoddal dönts tabukat a szakterületeden. Adj új irányt és ne félj hosszú leírásokba bocsátkozni a témád bővebb kifejtése érdekében. Viszont sose felejtsd el, egy a témába vágó képpel megtörni a szövegfolyamot. Mondanivalódat egy infógrafika segítségével egyszerűsítheted és közérthetőbbé teheted. Egy jó illusztrációval a szakértelmed mellet a kreativitásodról is meggyőzheted az olvasóidat.

Rendszeres közösségi média megjelenéseidhez és jól időzített blogbejegyzéseidhez használd az 123RF előfizetéseit! A 10 kép/ hónapostól az 5 kép/ naposon keresztül, a 780 kép/ hónaposig számtalan lehetőséget biztosítunk, hogy a neked legmegfelelőbb előfizetést választhasd! Augusztus 31-ig minden előfizetésünk 20%-kos kedvezménnyel lehet a tiéd! Használd az 123rf.com oldalon a JUSTBECAUSE20 kedvezménykódot!

  • Offline kampányaid sem nélkülözhetik a jó képeket. Szóróanyagaid oldalai, molinóid felületei, üzleted, üzemed falai olyan reklámfelületek, melyeknek kihasználatlanul hagyása szinte”üzleti bűncselekménynek” számít. 🙂 Tedd hasznossá és varázsold széppé üzleti környezetedet.
  • Az 123RF-nél teljes visszatérítési garanciával segítünk, hogy csak a biztos felhasználásért kelljen fizetned!

A 20%-kos Nyárbúcsúztató kedvezményed érvényesítéséhez használd az 123RF oldalon a JUSTBECAUSE20 kedvezménykódot, vagy forint átutalásos vásárlásod esetén írd meg kollégánknak a hungary@123rf.comcímünkre!

Felhasználási feltételek:

Ez az ajánlat 2020. augusztus 31-ig (továbbiakban “Promóciós időszak”) érvényes.

A promóciós időszakban a vásárlók jogosultak:

20% kedvezményre bármely előfizetés, képcsomag és kreditcsomag árából

Ez az ajánlat csak a promóciós időszakban számlázott megrendelésekre vonatkozik.

Az ajánlat nem összevonható más kedvezménnyel.

Az 123RF fenntartja a jogot, hogy a 2020. augusztus 31-ig tartó promóciós időszakot bármikor felfüggeszthesse, vagy meghosszabbíthassa előzetes értesítés nélkül.

Kollégáink a nap 24 órájában, a hét minden napján várják hívásodat a 06-30-844-07-61-es telefonszámon.