2014. 09. 04.

Relaxációs zenék az 123RF kínálatából, az AURORA telefonos alkalmazásban

Elfáradt egy hosszú nap után. Bemászik az ágyba, lefekszik és reméli, hogy sikerül teljesítenie azt a minimum 8 órás pihenést, amelyet az alvásszakértők is javasolnak.

30 perc eltelt…aztán egy óra..aztán mégy egy…

Kicsit később rádöbben, hogy már az tízezerötszázadik bárányt számolja. A fenébe, most mi legyen? Alvásra van szüksége, méghozzá azonnal.

Ismerősen hangzik?

Alvászavarral és álmatlansággal a felnőttek 20-40%-a szembesült már életében (a National Sleep Foundation felmérése szerint), ami egyre csak rosszabb lesz és ez stresszhez vezet. Ezért is szolgáltat az 123RF exkluzív zenei tartalmat az Aurorának, az „a valódi audio relaxáció” alkalmazásának.

Az alkalmazás – ami most INGYENESEN letölthető az Apple storeból  – célja, hogy megakadályozza az álmatlan éjszakákat binaurális hangok használatával, az ellazulás és gondtalan alvás érdekében. A Binaurális hangok pontos definícióját csak a fehérköpenyesek tudnák megfogalmazni de tömören azon frekvenciák együtteséről van szó, amelyek az agy relaxációs állapotát (azaz az Alfa állapotot, ahogy a szakértők hívják) eredményezik. Gondoljon arra az érzésre, amikor forró csokoládét szürcsölget egy hideg téli estén, na az agya pont így érzi magát a binaurális hangoktól.

Dióhéjban…

Aurora

“Az Aurora egy audio alkalmazás, amelyet azért készítettek, hogy nyugalmat és az ellazulás élményét nyújtsa Önnek a nyugtató hangfrekvenciák, zenék és hanghatások együttese által.”

Ennek a beágyazott együttműködésnek a segítségével élvezhetik most az Aurora felhasználói a nyugtató hangokat és a lágy dallamokat, melyet külön erre a célra alakított ki a SoundBounce – egy független produkciós vállalat, az 123RF, mint kizárólagos audio közreműködő segítségével.

Ebben az alkalmazásban egyedülálló módon Ön szabadon összeválogathatja a kívánt zenéket, úgy, mint ahogy a DJ-k teszik azt a klubbokban. Ön szabályozhatja a hanghullámait, ritmusát, hangszínét és hangulatát a zénének. Amennyiben nem talál a hangulatához megfelelő dallamot, további csomagokat vásárolhat, melyeket 10 további lehetőség közül választhat ki csak 0.99$-ért. Egy csomag 10 zeneszámot, 3 binaurális dallamot és 2 nyugodt hangot tartalmaz. Ez nevezzük a minőségi alvás együttesének.

Most csukja be a szemét és érezze, ahogy a zene elmossa a stresszt, amit az álmatlanság okozott…”Zzzzz, Jó éjszakát!”

Alig várja, hogy álomba ringassa magát? Kattintson az Aurora INGYENES letöltéséhez!

*Egy jótanács az igazi Audio Relaxációhoz: Fejhallgató használata NAGYON ajánlott*