2016. 03. 31.

Az 123RF-nél most 100 nagy felbontású képet adunk mindössze 99 dollárért*

Tavaszi akciónkban most egy olyan egyedi megoldást kínálunk új ügyfeleink számára, amely a rugalmasságot ötvözi a kedvező árral. Az 123RF-nél több, mint 53 millió kiváló minőségű stock fotó vagy vektoros gafika közül válogathat kedvére. A 100 nagy felbontású kép letöltésére 1 hónap áll rendelkezésre,  a csomag csak az 123RF magyarországi irodájánál lehet megvásárolni, átutalással, forintért (*a csomag ára nettó ár, +27% áfával kalkulálunk, és az aktuális napi MNB középárfolyamon forintosítjuk).

Miért jó képcsomagot vásárolni?

–          Nincs napi limit

–          Megspórolhatja a szabadnapokon elveszett letöltéseket

–          Hosszútávra tervezhetővé teszi cége, kiadója képfelhasználását

–          Bármikor megújítható

–          Az előfizetéshez hasonlóan, itt is a standard képek, legnagyobb jpg., vagy eps kiterjesztésű formátumai letölthetőek

–         Ha a képcsomag lejártát követő 30 napon belül újabb csomagot vásárol, az előző hónapban megmaradt mennyiség hozzáadódik a az új csomaghoz (példa: augusztusban a havi képletöltés 100-ból 80 kép, akkor a szeptemberben letölthető 100 képhez hozzáadódik az augusztusi maradék 20 kép)

Tegyen egy próbát!  Vásárolna, vagy kérdése van? További információért írjon az hungary@123rf.com címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 30 844 0761 számon.