A falra álmodott minőség részesei lettünk.

Nap mint nap rengeteg megkeresést kapunk ügyfeleinktől, sokan sokan szeretnék otthonukat, irodájukat díszíteni az 123RF-en megvásárolható képekkel. Mi, mint fotóügynökség nem tudjuk ezeket a kívánságokat teljesíteni, de mivel ügyfeleink között rengeteg nyomtatással foglalkozó cég megtalálható sokaknak ajánljuk őket. Céges ügyfélkörünk főleg a nagy szériás nyomtatást keresi, de egyre többen vágynak egyedi, saját felhasználású offline élményre a nappalijukban.

Ilyen egyedi megoldásokat találhatnak legújabb, 123RF tartalmakat vászonra, műanyagra, falra és még számtalan hordozóra kiváló minőségben nyomtató ügyfelünk a WallMe weboldalán.

wallme.hu 2015-ben az év honlapja lett, ami biztos garanciát jelent a vizuális eszköztárak végtelen mivoltára és ezek professzionális használatára.

A vállalkozás kitalálója és üzemeltetője Szabó Zsombor személyes küldetése egybevág az 123RF hitvallásával:

Kiváló képeket, jogtisztán, a legmagasabb minőségben minden platformon, mindenkinek!

A WallMe ügyfelei, a saját, egyedi képeik mellett, az 123RF több mint 50 millió vizuális tartalmából válogathatnak.  A kép kiválasztását Zsomborék, galériák összeállításával segítik, ahol témák szerint összegyűjtve sorakoznak a jobbnál jobb képek.

Megrendelőként, nincs más dolgunk, mint kiválasztani a nekünk leginkább tetsző tartalmat (grafika, fotó, festmény, stb…) valamint a formát, anyagot méretet és rövid határidővel, magas minőségben, mégis elérhető áron már készül is az „álom képünk”.

Miért a WallMe?

Tehetjük fel a kérdést, teljesen jogosan. Az oldalukon megtalálható válaszok mellett szeretnénk kiemelni a minőségi kivitelezést, a szakmai és ügyfélszolgálati felkészültségüket és a profi 123RF vizuális tartalmak kimeríthetetlen tárházát. E mellett a WallMe ipari digitális nyomdai gépparkkal a webshopon kívül egyedi művészi vagy reklámgrafikai nyomtatási igényeket is ki tud elégíteni.

További 123RF információért írjon az hungary@123rf.com címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat, a nap bármely órájában a +36 30 844 0761 számon.