Az 123RF magyarországi képviselete jóvoltából idén is négy magyarországi fotós juthat el az Frame 24 fesztiválra, amelyet 2009-óta rendeznek meg Szerbiában. A rendezvény célja, hogy az utcai fotózást népszerűsítse, valamint a műfaj helyi és nemzetközi rajongóit és művelőit közel hozza egymáshoz. Az idei megmérettetést 2016. szeptember 1-4. között tartják a vajdasági Újvidéken, ahol ezúttal is minden a 24 szám körül forog: 24 fotós vesz részt az eseményen több országból, a 24 óra leforgása alatt készült képeket pedig egy 24 tagú zsűri bírálja el.  A három napos rendezvény alatt a résztvevőknek a vajdasági városban kell képeket készíteni, melyeket a zsűri értékel és díjaz.

A részvételi költségeket (nevezési díj, utazás, félpanziós ellátás és szállás) az 123RF magyaroszági képviselete állja, a jelentkezést július 31-ig várjuk a hungary@123RF.com címre, rövid szakmai önéletrajzzal és portfólióval.

A rendezvényről további információk a http://frame24.org oldalon. A tavalyi fesztiválon résztvevő magyar fotósok képeit az alábbi linkekre kattintva lehet megtekinteni: