Megtaláltad az 123RF oldalán a tökéletes vizuális elemeket, de még nem tudod, hogy fogj hozzá a megszerkesztésükhöz? Partnerünket, a Kreatív Webdesign Tanfolyamot ajánljuk.

Mindig érdekelt a Photoshop és az Illustrator? Nagyon szeretnéd magad elkészíteni a weblapod, kiadványaid, blogbejegyzéseid vizuális elemeit? Partnerünkkel, a Kreatív Webdesign Tanfolyam oktatójával, Kocsis Katával most megtanulhatod az alapokat, és speciális területeken tovább is fejlesztheted magad!

Katával tanulni mindig öröm, mert úgy építi fel a leckéit, hogy érthető és követhető lesz minden feladat. Vele nem kell bátortalannak lenni, szívesen segít, ha valahol elakadsz!

Mit kell tudni Kocsis Katáról?

kocsis_kataA webfejlesztés felől kanyarodott a webdesign és a kommunikáció irányába. Szenvedélyesen szeret fogalmazni, írni, olvasni, rajzolni, beszélni, magyarázni. Jelenleg a Kreatív Webdesign Tanfolyam oktatója. Webdesignt, honlaptervezést és vizuális kommunikációt tanít leendő szakembereknek és lelkes amatőröknek egyaránt. A mára 12.000 tagot számláló, az egyik legnagyobb magyar webdesign közösség alapítója.

Most duplán megéri jelentkezni a Kreatív Webdesign Tanfolyam bármelyik leckéjére, a hallgatók ugyanis 10%-os kedvezményt kapnak az 123RF oldalon!

Jelentkezz bátran, adj teret a kreativitásodnak!