Karácsonyra mindenki szeretne valami szépet és hasznosat kapni, ami időtállóan szolgálja. A te céged vizuális marketingje is így van ezzel. Hozzánk került levelében felsorolja mivel lephetnéd meg, hogy jövőre még boldogabb legyen és még boldogabbá tegyen téged is.

„Kedves Tulajdonosom! Drága vevőkért folytatott harcostársam!

Tudom, hogy ez nem a mi évünk volt. Pedig mi mindent megtettünk, amit csak lehetett, de ez az év rendesen kibabrált velünk és minden ismerősünkkel. Ezért szeretném, ha most egy kis időt és energiát áldoznál a kéréseimre és ezzel rám, a te hűséges vizuális marketingedre!

  1. Kérek egy új online felületet, ahol a céges színeink dominálnak.

2. Kérlek, hogy a WP sablonomban cseréld le a képeket, hogy kitűnhessünk a tömegből!

3. A weboldalon megtalálható képeket csak jogtiszta forrásból szerezd be, hogy ne kelljen tartanunk a büntetéstől.

4. A kollégákról és a rólad készült portrékat is frissítsd. Tudod, hogy milyen sokat fogytál 2005 óta? Már rád sem lehet ismerni.

5. Jó lenne egy pár klassz infogarfika, amin bemutathatjuk a cég fejlődését, a megrendelés anyagi vonzatát, vagy a szolgáltatásunk megtérülésének menetét.

6. Kérlek vedd komolyan a közösségi médiát! Időről időre posztolj a Facebookon és elkezdhetnél instázni is!

7. De ha feliratos képet raksz ki az oldalunkra, akkor kérlek válassz olyan betűkészletet, amiben van hosszú Ő, Ű és Ó betű is. Már annyian megszóltak.

8. Szépen kérlek, kommunikáljunk már videókkal! Tudod, hogy mennyivel jobb az elérése?

9. S ha már videó, akkor frissítsük a YouTube csatornánkat is!

10. Légy szíves készíts nekem saját tartalmakat. Csinálj filmet a munkafolyamatokról, a telephelyről és a kollégákról, de ki ne hagyd a kutyusodat! Az most tök menő.

11. Kérek egy jól kereshető adatbázist, ahol a kollégák kötöttségek és a jogsértés félelme nélkül juthatnak képes- videós tartalmakhoz és ha bármiben bizonytalanok lennének legyen kit felhívni, aki magyarul beszél és a nap 24 órájában elérhető!”

Ha szeretnéd valóra váltani vizuális marketinged álmait, keress minket a nap 24 órájában, az év bármelyik napján a 06-30-844-07-61- es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre és mi segítünk, hogy a legszebb ajándékokkal lephesd meg a cégedet.