A 2021-es évet összegzéssel zárjuk. Nézzétek meg mik voltak a legtöbbször letöltött 123RF tartalmak és ügyfeleink milyen keresőszavakat használtak leggyakrabban.

Az 123RF stock adatbázisa naponta átlagosan 90 ezer friss tartalommal bővül, amit 300.000 kreatív szerzőnk tölt fel. A világ számtalan részéről beküldött anyagainkat, milliónyi felhasználó böngészi át, válogatja ki elkészítendő kreatívjaihoz és tölti le nagy felbontásban. 

Minden évnek megvannak a legnépszerűbb, legaktuálisabb témái, de vannak népszerűségükben állandó keresőszavak is. 2021-ben sajnos az aktuális top20-ban megtalálhatjuk a Covidot, de a karácsony, az újév (a keresések számosságát tekintve előz a “kínai újév”), az anyák napja, húsvét is előkelő helyen szerepelnek a listán. Állandó sikerességéből idén sem veszített a kávé, a kutya, a család, amik a világhoz való hozzáállásunk megváltoztathatatlanságát hivatottak képviselni. Előkelő helyen zártak még a vizuáltechnikai keresések is, mint például a háttér, vagy a banner.  

Legkeresettebb stock tartalmak: Előfizetések + kreditek Fényképek és vektorok

Összegyűjtöttük a 2021-es év legkelendőbb jogdíjmentes tartalmait. Készen állsz arra, hogy felfedezd, mi a népszerű, és mi az, amit idén a legtöbben letöltöttek? Megnézheted, hogy felhasználóink milyen tartalmakat töltöttek le legtöbbször kredites, előfizetéses konstrukcióban. Kölön gyűjteményben láthatod a legnépszerűbb vektorokat. Kattints az alábbi képekre, hogy megtekinthesd a hozzájuk tartozó lightboxokat!

Legkeresettebb fotók

Legkeresettebb vektorok

Reméljük, hogy tetszett ez a kis összefoglaló! Garanciát nem tudunk adni rá, hogy a járvány 2022-ben elkerüli világunkat, de abban biztosak lehettek, hogy az 123RF továbbra is egész évben, a legváltozatosabb tartalmakkal áll rendelkezésetekre! Hívj minket a nap 24 órájában a 2022-es év bármelyik napján a 06-30-844-0761-es telefonszámon. Ügyfélszolgálatunk segít, hogy te is megtaláld a legjobb konstrukcióban legyen tiéd, a legjobb kreatív tartalom.