Ez egy rendkívüli kihívásokkal teli év volt, amelyben számos munkatársunk figyelemre méltó teljesítményt nyújtott. Akár személyes mérföldköveket értek el, akár az iparág közösségi életéhez járultak hozzá jelentős mértékben, szerzőink valóban kiemelkedtek a többiek közül. Büszkék vagyunk arra, hogy elismerjük és megemlékezünk megingathatatlan elkötelezettségükről és erőfeszítéseikről.

Top alkotók 2023-ban
Gratulálunk az idei év jól megérdemelt sikereihez! Összeállítottuk a 2023-as év legjobban teljesítő portfólióinak listáját (az összes letöltés vagy bevétel alapján):

serezniyrawpixeldolgachovlightfieldstudios
liudmilachernetskafizkesandreypopovpeopleimages12
macrovectordeagreezpitinanvadymvdrobot
yupiramosmilkosnexusplexuslacheev
bbtreesubmissionwavebreakmediamicroelnurseamartini

A legtöbbet használt kulcsszavak 2023-ban

Mivel gyűjteményünk évente bővül, platformjainkon belül több ezer keresésnek és letöltésnek lehetünk tanúi. Íme a felhasználóink által 2023-ban legtöbbet használt 20 kulcsszó:

Legkelendőbb Stock tartalmak : Fotók és vektorok
Itt összegyűjtöttük a 2023-as év legkelendőbb RF stock tartalmait. Kattintson az alábbi képekre a megfelelő Likeboxok megtekintéséhez.

Legkelendőbb fotók

Legkelendőbb Vektoros garfikák

Bízunk benne, hogy élvezetesnek találták ezt a rövid összefoglalót. Folytassák tartalmaink hatékony felhasználását, mi pedig továbbra is biztosítjuk kreativitásuk audiovizuális támogatását.