Örömmel jelentjük be, hogy négy látványos új AI modellel bővült a 123RF AI Kép Generator: Open Journey, TurboVisionXL, RealVisXL 4.0 és Portrait Plus. Ezzel összesen 11 fejlett AI modellünk van, köztük olyan kedvencek, mint az SDXL, Eimis Anime, Dreamshaper, DynaVisionXL, Juggernaut XL, Realism Engine és DALL-E 3. Merüljön el abban, hogy mit hozhatnak ezek az új eszközök a kreatív projektekhez és tapasztalja meg az AI képek generálásához szükséges Valódi szabadságot, azaz a #RealFreedom-ot.

Open Journey: Tematikus és stilisztikai kifejezésmódok fejlesztése

Bázis: Stable Diffusion (SD 1.5)

Specialitás: Mid Journey-szerű képek generálása

Az Open Journey olyan művészek és tervezők számára készült, akik a stílus és a téma határait igyekeznek feszegetni vizuális elbeszéléseikben. Ez a modell a mesterséges intelligencia által generált és a felhasználók által hozzáadott képek gazdagított adatállományát használja fel, így képes az összetett szöveges utasításokat vizuálisan lenyűgöző, stílusspecifikus műalkotásokká alakítani. Különösen népszerű azon felhasználók körében, akik projektjeikben részletes és tematikus konzisztenciát szeretnének teremteni, és minden alkalommal megbízható és szép eredményeket nyújt.

TurboVisionXL: Kreatív folyamatok gyorsítása

Bázis: SDXL Turbo

Specialitás: Kiváló minőségű képek készítése a leggyorsabban,  mindössze öt lépésben.

A TurboVisionXL egy olyan erőforrás, amely kiváló vizuális tartalmak gyors előállítására képes, így tökéletes azok számára, akiknek gyors eredményekre van szükségük a minőség sérelme nélkül. Az egyszerűsített folyamat lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt részletes, nagy felbontású képeket készítsen, így olyan szakemberek számára is megfelel, akiknek szoros határidőkkel kell szembenézniük, de állandó minőségre van szükségük. Akár webdesignon, reklámon vagy médiatermelésen dolgozik, a TurboVisionXL gyors megoldást kínál a szokásos várakozás nélkül.

RealVisXL 4.0: Csúcs fotorealisztikus generálás

Bázis: SDXL Lighting

Specialitás: Lenyűgözően élethű közeli felvételek készítése.

A RealVisXL 4.0 olyan alkotók számára készült, akik a realizmusra specializálódtak, különösen a portré- és közeli fotószimulációk terén. Ez a modell az emberi arckifejezések finomságainak és a bőr, a szemek és a haj bonyolult részleteinek megragadására lett finomhangolva, így lenyűgözően valósághű képeket eredményez. Akár karaktereket kell létrehoznia játékokhoz, akár valós forgatókönyveket kell vizualizálnia képzési szimulációkhoz, vagy egyszerűen csak szeretné felfedezni a fotórealisztikus művészetet, a RealVisXL 4.0 új mércét állít fel az élethű digitális képek terén.

Portrait Plus: Következetesség minden képkockában

Típus: DreamBooth

Specialitás: Portré kompozíció és a stílus alkalmazkodóképességének szakértője

A Portrait Plus kiemelkedik az egységes, kiváló minőségű portrék készítésében, a részletes arckifejezésekre és a különböző stílusokra összpontosítva. Ez a modell elég sokoldalú ahhoz, hogy alkalmazkodjon a különböző művészi igényekhez, így ideális az olyan projektekhez, amelyek egyenletességet és minőséget igényelnek, mint például a szerkesztőségi fotózás vagy az animációs filmek karaktertervezése. Akár a realizmusra, akár a portréfestés stilizáltabb formájára törekszik, a Portrait Plus készen áll a pontosság és az egységesség biztosítására.

Miért válassza a 123RF AI képgenerátorát?

Hozzáférés MINDEN fejlett AI modellhez, köztük olyan népszerű típusokhoz, mint az SDXL és a DALL-E 3. Fedezze fel a végtelen kreatív lehetőségeket, és keltse életre képzeletét a valódi alkotói szabadság, azaz a #RealFreedom segítségével.