Zene! Zene! Zene! Mert a zene mindig kell!

Az 123RF-et említve hajlamosak vagyunk néha csak a képekre, vektorokra gondolni, hiszen a klasszikus fotóügynökségi palettának ezek a leggyakrabban alkalmazott „színei”. Digitális világunk folyamatos fejlődéséhez viszont hozzá tartozik, hogy minden egyes érzékszervünket hatalmába kerítse. Így a fülünk sem maradhat ki!

Ki ijedt volna meg annak idején Spielberg műanyag cápájától, ha nincs a feszültséget a végletekig fokozó, vészjósló zene? A magát valamire is tartó cégek már nem csak emblematikus vizuális effektekkel és képekkel azonosítják be magukat, de olyan hanghatásokkal jutnak el leendő ügyfeleikhez, amelyek hallatán pavlovi reflexként ugrik be cégük, vagy szolgáltatásuk. Egy vidéki utcában kinek ne futna össze a nyál a szájában jégkrémre áhítozva, a „szólj anyádnak hozzon pénzt” dallam hallatára?

De honnan is kerülnek elő ezek a hallhatatlanná váló, de jól hallható dallamok?

Mivel nincs mindenkinek komponista vénája, vagy egy szintetizátora a sufniban, talán a leggegyszerűbb készen vásárolni őket egyben, vagy alkotóelemenként. A legjobb megoldás a „hangéhségre”, az 123RF Royalty Free stock audió!

Mi is az a Royalty Free stock audió?

A Royalty Free stock audió fogalmába beletartozik mindenféle hanganyag (zene, hangeffektus, csengőhang, zenei összeállítás, hangfelvétel, hang/audióklip), amelyet az 123RF kínál fel felhasználásra Royalty Free licenc alatt, meghatározatlan számú alkalmazáshoz és produkcióhoz, az 123RF stock audióvégfelhasználói licenc szerződés értelmében. Mint más Royalty Free licenc esetében is, nincs szükség további díjak fizetésére az után, hogy a felhasználó kifizette a jogdíjat a tartalom felhasználásáért.

Az már biztos, a zene kell!

Azt is tisztáztuk, hogy az RF Audiót számtalanszor és szinte bármire felhasználhatjuk. A nagy kérdés már csak az, hogy milyen hanganyagra lenne szükségünk? Az 123RF kedvező áron kínál komponált, hangszerelt zeneszámokat mindenféle stílusban:

Táncolható ritmusok, irodai lábdobogáshoz…

 

Heroikus futáshoz, elgondolkodáshoz, szerelembe eséshez, vagy bármihez, ami a vásznon jól mutat…

zene_film

Kamatláb emeléshez és üzleti tervezgetéshez…

Csujjogatáshoz, vagy ukulelézéshez…

Szimfónikus húrtépéshez az üstdobon…

És mindenhez, ami a szívedből jön és zene…

 

Ha csak egy effektus, egy hangulat kell, akkor is jó helyre dugtátok a fületeket:

Böngéssz a stílusok közt, és találd meg a feladathoz leginkább illő zenét! Nem hiszel a fülednek?Töltsd le ingyenes zenéinket!