2015. 07. 02.

Ha csak egy kép kell a szoba, vagy az üzlet falára

Fotóügynökség? Mit kezdjek vele? Nem vagyok nagy felhasználó. Nekem csak egy jó minőségű, nagy felbontású képre lenne szükségem!

Az ügynökségi ügyfélszolgálatok gyakorta találkoznak ezzel a problémával. Sokszor hallják az iménti kérdéseket.

Érthető, mivel több milliós választékuk elérhetetlennek látszik, az egyszerű, mindennapi felhasználók számára. Akik sokszor nem is mernek ajánlatot kérni, ilyen „csip-csup” ügyek ürügyén. Pedig egy szép, jól elhelyezett vizuális eszköz feldobja az élet- és az értékesítési tereket egyaránt!

Egy képet, de hogyan?

A fotóügynökségek számos előre elkészített konstrukció mellett, egyedi árajánlatokkal is szívesen állnak a kis felhasználók szolgálatára.

Az ügynökségi oldalaknál nagyon fontos a regisztráció! E nélkül neki sem kezdhetünk a vásárlásnak!

Tipp:

A regisztrációnál igyekezzünk minél több és valós elérhetőséget adni! Hogy az esetleges problémák kapcsán az ügynökség képviselői elérhessenek minket!

Kredites megoldás:

A kreditet legegyszerűbben, mint az adott ügynökség fizetőeszközét „valutáját” lehet értelmezni!

A kreditek megvásárlásával, a vizuális tartalmak megszerzésére szolgáló egységek kerülnek a birtokunkba. Ezeket általában egy évig, bármikor felhasználhatjuk, az adott ügynökségnél.

Tipp:

Mindig nézzük meg, hogy az általunk kiválasztott kép, nekünk megfelelő mérete, hány kreditbe kerül!

A számunkra megfelelő méret kiválasztásánál vegyük igénybe a képpel dolgozó grafikus igényeit!

 

A kép és a megfelelő méret kiválasztása után, a kreditek megvásárlását többféle módon is intézhetjük:

–         Online bankkártyával, vagy PayPal segítségével

–         Átutalásos formában

Tipp:

A kiválasztott ügynökség ügyfélszolgálatán érdeklődjünk a fizetési lehetőségeinkről, a jogosításról és a garanciavállalásról!

Ha megvettük a krediteket, a méret kiválasztása után azonnal le is tölthetjük!

Nem kell aggódnunk a letöltés közbeni – esetleges – sérülések miatt. Mivel az RF jogosítású képek esetén a képek újbóli letöltése nem jelent plusz költséget!

Tipp:

A digitális formában meglévő fotó minőségét mindig ellenőrizzük! Ha nem felel meg az előzetes paramétereknek, kártalanításért, cseréért forduljunk az ügynökséghez!

Ha meg van a kép, indulhat a nyomtatás, keretezés és egy tökéletes minőségű, egyedi látványossággal gazdagabban várhatjuk vendégeinket, vevőinket!

További érdekes és hasznos információkért  és egyéb segítségért hívja a nap 24 órájában, a hét minden napján élő 06-30-844-07-61-es telefonszámunkat, ahol magyar nyelvű tájékoztatást kaphat munkatársunktól!