Bizony, már október utolsó napja van, és ilyentájt a cégek már gőzerővel készülnek a karácsonyra, ami kereskedelmi szepontból is az év egyik legfontosabb időszaka! Te hogy állsz az előkészületekkel? Hadd segítsünk egy kicsit!

Készítettünk egy kis összeállítást, amely olyan ingyenesen letölthető fájlokat tartalmaz, amivel céged kommunikációját „felképelheted”, sőt még a zenei aláfestésről is gondoskodunk! És tényleg nem viccelünk, ezeket most ingyenesen elviheted! (De ne feledd, regisztrálnod kell, hogy hozzáférj a fájlokhoz!)

Kezdjük mindjárt egy fotóval. Trendi perspektíva, letisztult, már-már „skandinávos” hangulat. Remekül használhatod hírlevélbe, Facebook posztnak vagy karácsonyi üdvözlőkártyának is.

>> KATTINTS IDE A KÉP LETÖLTÉSHEZ <<

Az alábbi vektoros grafikát is érdemes lesz letöltened, hiszen készíthetsz belőle ajándékkísérőt, karácsonyi partimeghívót, de találsz benne szilveszteri tematikát is, tehát az újévi jókivánságokat is megoldhatod ebből a szettből.

>> KATTINTS IDE A VEKTOROS GRAFIKA LETÖLTÉSHEZ <<

Ha valaha sütöttél mézeskalácsot, vagy csak rájártál, amikor anyukád sütötte, akkor jó eséllyel fel tudod idézni magadban a frissen sült tészta illatát. Nézd meg ezt a videót (és persze ha tetszik, töltsd is le) és tégy egy próbát, átjön-e a karácsonyi előkészület izgalma?

>> KATTINTS IDE A VIDEÓ FÁJL LETÖLTÉSHEZ <<

A fények és illatok meghatározzák a karácsonyt, és persze a zene is fontos szerepet kap azokban a napokban, amit tegyünk hozzá, december 26-a környékén – szemben a bejglivel – már nagyon tudunk unni. De ettől még a ráhangolódásban sokat segíthet, ezért akár videóid zenei aláfestéséhez is remekül használhatod ezt a zenét. Mondjuk a csilingelős weboldalt nem javasoljuk, azzal inkább vevőt veszíthesz, de ez legyen a te döntésed…. 🙂

>> KATTINTS IDE A ZENE LETÖLTÉSHEZ <<

Ha nem találtál megfelelőt az ingyenes fájlok közt, segítünk megtalálni a személyedre/cégedre szabott legjobb konstrukciót, hogy ne maradj karácsonyi kreatívok nélkül! Keress minket a nap 24 órájában bármikor a +36 30 844 0761 vagy a hungary@123rf.com email címen.