Az október több szempontból is kiemelt hónap:  ilyenkor már gőzerővel készülnek a  kreatívok Mindenszentekre, (vagy manapság inkább Halloweennek hívjuk, ha elég trendik vagyunk). Másrészt a szép őszi képek is népszerűek, és persze a rövidülő nappalok miatt előkerülnek a mécses és gyertya illuszrációk is. De nézzük meg a leginkább népszerű témákat, kategorizálva.

Előfizetések

Nincs mit csodálkozni, hogy az ősz és a Halloween a leginkább szezonálisan népszerű témák, de becsúszik már egy-egy karácsonyi téma is, sőt, az újévi képek is jobban fogynak már. Kattints a képre és nézd meg likebox-ot!

Kredites letöltések

A kredites ügyfelekben sokkal erősebb az igény a szezonális képekre, ami nem is csoda, hiszen jelemmzően projekt alapon dolgoznak, mind a fotók, mind a vektoros grafikák zöme a Halloween témájú, becsúszik egy két üzleti célú fotó is, személyek kedvencem a gyűjteményből ez a stock fotó. Az alábbi képre kattintva nyílik meg a legnépszerűbb képek gyűjteménye.

Népszerű mozgóképek

A stock videók közt már sokkal kevésbé népszerű téma az ősz vagy az ünnepek. Leginkább az üzleti és egészségügyi témák, amelyek a leginkább érdekli a felhasználókat. Az alábbi képre megnylik a likebox, ebben érdemes böngészni a trendeket.

Audió trendek

A stock hanganyagok közt a sláger téma a vállalati és motivációs zenék, leginkább a „boldogság” és „motiváció” hangulatú trackkek a legkeresettebbek. Természetesen az ünnepi időszak közeledtét az audió letöltések is tükrözik, a személyes kedvencem itt található.

A lenti képre kattintva csemegézhetünk  legnépszerűbb stock audió fájlok közt.