A marketing naptárba az egyik legvastagabban bevésett dátum a húsvét, ami idén április elsejére esik. A dátum kötelez! Legyen ez az eddigi legbolondosabb húsvétod! Színezd ki az online és offline hirdetéseidet látványos, de ingyenes audiovizuális elemekkel! 

Kezdjük a fotóval. A legnépszerűbb és egyben legsokrétűbben felhasználható tartalom, amivel ügyfeleid ünnepi hangulatba hozhatóak és ezzel a hangulattal egyben a te céged is a képbe kerül. Tudod, hogy a nyúl sem a répától lát jól, csak nem szeret szemüveget hordani!

>> KATTINTS IDE A KÉP LETÖLTÉSHEZ <<

Nézzük hát a kifinomultabb megoldások egyik örök kedvencét a vektoros grafikát. „Egy jó vektor mindent megold!” Mondják a grafikusok és valóban, a könnyen szerkeszthető, szabadon alakítható eps fájl széles lehetőséget nyit az adott grafika személyre- cégre szabására. Töltsd le és formáld bátran a saját arculati elemeiddel! A tojások is nagyjából egyformák, amíg ki nem festjük őket!

>> KATTINTS IDE A VEKTOR LETÖLTÉSHEZ <<

Mivel az új kép a videó, ezt sem hagyhatjuk ki a sorból. A videó sokkal nagyobb elérést és sokkal mélyebb bevésődést eredményez. Közösségi médiaposztjaid láthatóságát is kimaxolhatod egy jó kis videós tartalommal. Visszaszerezheted az elveszett rajongókat. Készíthetsz belőle aktuális videó borítót céged Facebook oldalára, vagy megörvendeztetheted vele vásárlóidat, egy mozgóképes aláírásként. Ne feledd, Tapsi Hapsi sem egy képeslapon lett világhírű!

>> KATTINTS IDE A VIDEÓ LETÖLTÉSHEZ <<

Ha már itt tartunk, nem maradhatnak ki a „bolondos dallamok” sem, hogy az online világ által megérintett összes érzékszervet ostromolhasd húsvéti ajánlatoddal. Jöjjön hát egy kis zene, amit az online húsvéti kosarunkba pakolva nyújtunk át neked. A nyúl ugyan keveset beszél, de annál többet hall.

>> KATTINTS IDE AZ AUDIO LETÖLTÉSHEZ <<

Bolondítsuk meg a húsvétot! Válogass vagányabbnál vagányabb illusztrációnk közül! Ha nem tudsz választani, a közel 100 milliós kínálatunkból, hívd a nap 24 órájában működő hazai telefonos ügyfélszolgálatunkat, a 06-30-844-0761-es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre.

Mi megtaláljuk neked a legjobb tartalmakat, a virtuális kert bármely sarkában is legyenek elrejtve és a legköltséghatékonyabb konstrukciót, hogy maradjon répára!