A reklám- és médiaszakma legelismertebb magazinjának előfizetői akciójában, az átfogó iparági információk mellett most 123RF vizuális tartalmakkal is gazdagíthatod céged kommunikációját.

A céges igényeknek megfelelően 3, vagy akár 6 példányra szóló előfizetésekkel a vállalat teljes kreatív gárdáját el lehet látni hasznos olvasnivalóval.

Royalty free fotók, audió és videó anyagok, vektoros grafikák
+ több Kreatív a cégnél, egyetlen előfizetéssel!

Az előfizetési csomagok mellé a kiadó, a hazai stock piacon jelentős szerepet betöltő 123RF fotóügynökség ajándékkártyáját adja ajándékba, az alábbi konstrukciókban:

1. KREATÍV MAGAZIN CSOMAG
3 PÉLDÁNY KREATÍV MAGAZIN EGY ÉVRE
+ 5000 FT ÉRTÉKŰ123RF AJÁNDÉKKÁRTYA

2. KREATÍV MAGAZIN + ONLINE CSOMAG
3 PÉLDÁNY KREATÍV MAGAZIN + ONLINE HOZZÁFÉRÉS EGY ÉVRE
+ 10 000 FT ÉRTÉKŰ 123RF AJÁNDÉKKÁRTYA

3. KREATÍV GIGA CSOMAG

6 PÉLDÁNY KREATÍV MAGAZIN + KÉT ONLINE HOZZÁFÉRÉS EGY ÉVRE

+ 15 000 FT ÉRTÉKŰ 123RF AJÁNDÉKKÁRTYA

Az 123RF  ajándékkártyák korlátlan ideig felhasználhatóak. Teljes értékük beváltható a közel 100 millió tartalommal és hazai ügyfélszolgálattal rendelkező fotóügynökség oldalán. Munkatársaink – az általános microstock gyakorlattól eltérően – szívesen segítenek a számotokra legjobb konstrukció és a leginkább az aktuális projekteteknek megfelelő tartalmak kiválasztásában. A különböző képekhez, fotókhoz, videókhoz és hanganyagokhoz teljes körű jogosítási tanácsadás és licenc garancia jár!

Mi az 123RF-nél nem teszünk különbséget a céges és a privát felhasználók között, sem árban, sem pedig a szolgáltatás színvonalában. Nálunk mindenki a céljainak megfelelő tartalmakat, a lehető legátfogóbb jogosítási információkkal és személyre szabottan kapja.

Az 123RF ajándékkártyákkal és egyéb akcióinkkal kapcsolatban hívd 24 órás hazai ügyfélszolgálatunkat a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj nekünk a hungary@23rf.com címünkre.

Az ajánlat a 2018. május 31-ig megrendelt és befizetett előfizetésekre vonatkozik.