A koronavírus okozta helyzet mindenki életére hatással van, de a legnagyobb terhet az egészségügy számára jelenti. Rengeteg kezdeményezés indult a frontvonalban dolgozókért, ami mindenki számára példamutató és szívmelengető. Mi az 123RF csapata kitekintettünk és megnéztük, hogy saját lehetőségeink között hogyan tudnánk segíteni. Így találtunk az Őrzők Alapítványára, a Tűzoltó utcai Gyerekklinika hivatalos alapítványára.

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika onko-hematológiai részlege – mint a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat központja a járvány idején is mindent megtesz az onkológiai és hematológiai részlegén fekvő kis betegek gyógyulásáért. Szükségük van támogatókra, hogy a járvány idején is megteremthessék a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen feltételeket.

Mi, az 123RF hazai képviseletét ellátó SBH Images Kft. munkatársai ebben támogatjuk őket, három hónapos ingyenes képletöltési lehetőséget biztosítunk számukra, hogy jogtiszta anyagokkal tudjanak adományokat gyűjteni a kórház számára. Emellett természetesen rendelkezésükre bocsájtjuk valamennyi kiegészítő szolgáltatásunk is: az oldal használatának betanításával, képjogi tanácsokkal és 24 órás telefonos ügyfélszolgálattal segítjük a betegekért küzdők munkáját.

Járuljatok hozzá Ti is a sikertörténetekhez!

Az Őrzők Alapítvány számára minden egyes adomány hatalmas jelentőséggel bír! Minden felajánlás, akár pénzbeli, akár kézzel fogható, fontos lépés a céljaink elérése felé, azaz afelé, hogy még nagyobb biztonságban tudjuk a Klinika onkológiai és hematológiai részlegén fekvő kis betegeket!” – olvasható az alapítvány weboldalán.

Ha szeretnéd megismerni a munkájukat, és hogy hogyan támogathatod őket, az alábbi linkeken tudsz tájékozódni:

https://orzok.hu/koronavirus/hogyan-segithetsz/ https://www.facebook.com/orzok/