Onepage.space online fájmegosztó platform prémium verzióját az 123RF felhasználók extra kedvezménnyel kapják. Ha többet szeretnél megtudni arról, mi is ez a platform és hogyan tudja a munkádat könnyebbé tenni, olvasd el   az “Itt az ideális fájlmegosztó (nem csak) home office-hoz” című írásunkat, abban mindent fontos infót megtalálsz.

Első lépésként a Onepage.space oldal megnyitásához kattints erre a linkre, majd válaszd ki a számodra legjobb  konstrukciót. Ha kipróbálnád ingyenesen a prémiumot,  válaszd a havi konstrukciót. Habár a bankkártya adataidat ilyenkor is meg kell adni, az első hónap ingyen van – csak a második hónaptól számítják fel a 10 Eurós havidíjat. Ne aggódj, a rendszer küld neked emlékeztetőt, ha le akarnád mondani a szolgáltatást az ingyenes hónap végeztével.

Amennyiben szeretnéd az 123RF felhasználók számára adott 50% kedvezményt igénybe venni, válaszd ki a Quarterly/Negyedéves előfizetést. 

A regisztrációs adatlapot értelemszerűen töltsd ki a keresztnév, vezetéknév, e-mail cím és a jelszó megadásával. A jelszónak tartalmaznia kell kis- és nagybetűket, valamint számjegyeket. Fogadd el a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket is a regisztráció befejezéséhez, amit a PROCEED gomb megnyomásával tehetsz meg. 

Válaszd ki az országot, majd kattints a Continue gombra.

A kedvezményre jogosító kupon kódot az ‘Add Coupon’-ra kattintva tudod megadni. Csak másold be az ajándékkódot: Save50123RF

Az Add Coupon gomb megnyomásával megjelenik a kedvezménnyel csökkentett ár.

Ugyanitt, ha céged számára áfás számlát szeretnél kérni, az ‘Add VAT Number’-re kattints és töltsd ki a cégadatokat. 

Ezután válaszd ki, mivel szeretnél fizetni: PayPal vagy bankkártyás fizetési módot is választhatsz. Töltsd ki a bankártya adataidat, vagy jelentkezz be a PayPal fiókodba.

Kérdésed van? Segítünk! Írj nekünk a hungary@123rf.com e-mailcímre, vagy hívj minket a +36 30 844 0761 számon!

fájlküldő, fájlmegosztó,  glix, kedvezmény, képmegosztó, kupon, kuponkód, onepage.space