1. Dekoráld weboldalad a 2020-as Halloweenre

Online felületünket mindig érdemes a szezonális színekkel, formákkal felfrissítenünk. Minden alkalmat meg kell ragadni, hogy vásárlóinknak vizuálisan is inspiráló környezetet teremtsünk. Az év végi online rohamra, technikailag jól felkészített weboldalunk csinosítására jó alkalom a rémisztgetés késő őszi ünnepe, a nálunk már motívumokban megjelenő és egyre népszerűbb ünnep, a halloween. Légy aktuális! Használd fel a legújabb félelmeket és figyelmeztesd látogatóidat a 2020-as legnagyobb rémület elleni védekezésre is! Válogass az 123RF Halloween témájú képeiből és grafikáiból, most október 31-ig 25%-os kedvezménnyel! Vásárlásodnál használd a SPOOKY25 kódot!

2. Futtass virtuális halloween eseményeket!

A statisztikák alapján tudjuk, hogy a legtöbb család most otthona biztonságában élvezi a Halloween-t. Biztosak lehetünk benne, hogy az online megrendelhető otthoni dekorációkra és édességekre nagy kereslet mutatkozik majd. A Halloween marketing 2020 kampányodat erősítsd az ablakokra, ajtókra és udvari dekorációs elemekkel. Mi van, ha vállalkozásod nem kapcsolódik a lakberendezéshez? Vásárlóid számára a halloweeni témájú, saját tartalom felhasználása is pozitív hatással lehet a márkádra. Rendezhetsz jelmezes versenyeket, Zoom Halloween partikat, vagy akár virtuális Halloween maratonokat fitneszrajongóknak. Használj olyan platformokat, mint a Houseparty, a Zoom és a Google Meet. Rengeteg lehetőség van a kipróbálásra. Lehetőségeidnek, csak a marketingkreativitásod szabhat határt!

Válogass az 123RF Halloween témájú hangjaiból és videóiból, most október 31-ig 25%-os kedvezménnyel! Vásárlásodnál használd a SPOOKY25 kódot!

3. Növeld a vásárlói érdeklődést halloween témájú termékekkel

A most aktuális termék, illetve szolgáltatás típusaidat is bátran öltöztesd az alkalomhoz illően. Kínálj halloweeni csemegéket. Vizuális elemek segítségével alkosd újra az általad forgalmazott termékeket, helyezd rémisztő designbe meglévő árukészletedet. Az aktuálisan feldíszített kínálatod emlékeztesse megrendelőidet, hogy céged létezik, él és bármikor számíthatnak rá, ezekben a bizonytalan időkben is.

Válogass az 123RF Halloween témájú vektoros grafikáiból, most október 31-ig 25%-os kedvezménnyel! Vásárlásodnál használd a SPOOKY25 kódot!

4. Készíts egy Halloween mobil alkalmazást

Hozz létre egy Halloween témájú alkalmazást az e-kereskedelmi vállalkozásodnak. Meglévő alkalmazásod témáját változtasd Halloween-re, hogy tarthasd a trendet. Például, ha kozmetikai tevékenységet folytatsz, kérd meg a felhasználókat, hogy használják márkád termékeit egy igazán egyedi smink elkészítésére, és küldjenek szelfiket az alkalmazásodba, ezzel egy nyereményjáték keretein belül életben tartva a Halloween szellemiségét. Válogass az 123RF Halloween témájú fotóiból, most október 31-ig 25%-os kedvezménnyel! Vásárlásodnál használd a SPOOKY25 kódot!

5. Összpontosíts a tartalmat létrehozó felhasználókra

Sarkalld alkotásra oldalad látogatóit. A járványhelyzet miatt otthonukba kényszerült családok minden kreatív feladatra vevők lesznek. Próbálj meg minél több vásárlóid által készített tartalomra reagálni, díjazni, vagy publicitást biztosítani nekik. Rendezz online jelmez versenyt, vagy díjazd a beküldött fotók alapján, a legszebb töklámpás kifaragóját.

Bármilyen „ijesztő” ötleted akad vállalkozásod halloweeni népszerűsítésére, mi partnereid leszünk benne.

2020. október 31-ig minden előfizetésünket vagy kredit csomagunkat 25% árkedvezménnyel vásárolhatod meg az oldalunkon, vagy élhetsz forint átutalásos fizetési lehetőségünkkel! Vásárlásodnál használd a SPOOKY25 kódot!

Ügyfélszolgálatunk 24 órában, tehát a legkísértetiesebb órákban is elkísér a képek rengetegében. Az akcióval, képkereséssel, jogosítással kapcsolatos kérdéseiddel bátran fordulj rém rendes kollégáinkhoz a +36 30 844 0761-es telefonszámon!

Felhasználási Feltételek: Az ajánlat 2020. október 31-ig érvényes (a továbbiakban: “Promóciós időszak”) A Promóciós időszak alatt a vásárlók jogosultak 25% kedvezményt igénybe venni az előfizetéses vagy kredites konstrukcióknál. Jelen ajánlat nem vonható össze bármilyen más kedvezménnyel, promócióval vagy ajándékkód felhasználásával. Az 123RF fenntartja a jogot az ajánlat meghosszabbítására vagy előzetes bejelentés nélküli leállítására még 2020. október 31. előtt.