A DESIGNS.AI most nagyot gurított! Tartalomszerkesztő platformjainak éves díjából 25% kedvezményt ad minden hazai felhasználónak.

A DESIGNS.AI kép- videó- hang- és logószerkesztő funkciói számtalan területen tették már eddig is hatékonyabbá a vizuális szakemberek és a képi világformálással még csak ismerkedők munkáját.

Kinek ajánljuk?

  • Nagy cégeknek, ahol sok értékesítő dolgozik és az eladást támogató design elemek elkészítésébe való bevonásukkal olyan kreatív energia jöhet létre, ami nagyban növelheti a hatékonyságot. A corporate elemek használatával és egy csipetnyi saját ötlettel a „szélszesek” saját képükre formálhatják a termék, vagy szolgáltatás rájuk bízott hirdetési arculatát.
  • Hálózatoknak, ahol az anyacég által kiadott kreatív anyagokba minden bolt, vagy leányvállalat bele tudja rakni, a rá jellemző elemeket. Legyen ez akár egy az üzlet elhelyezkedésére utaló vizuális elem, vagy az üzemeltető személyét bemutató kép.
  • Induló vállalkozásoknak, akiknél még sem idő, sem megfelelő anyagi eszköz nem áll rendelkezésre, de a „gagyit” szeretnék kerülni. Ez a tartalomkészítő platform, minden számukra fontos audiovizuális elem létrehozását maximálisan támogatja.
  • A KKV szektor tagjainak, akiknél fontos a megfizethető egyediség. Akik szeretnék, ha kommunikációjukban nem a versenytársaik által is használt ingyenes sablonok jelennének meg. Akik nem csak látszani, de kitűnni szeretnének.
Nem sablonos sablonok!

Ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani december 31-ig tartó 25% kedvezményt biztosító akciónkkal.

Használja éves előfizetésének megvásárlásánál a 25OFFHU promóciós kódot!

A promóciós kód használata.

A LOGOMAKER-el a most induló kisvállalkozások emblémázása válik pofon egyszerűvé. Egy alap stock logót tudunk önállóan testre szabni. A saját kreativitásunkat dicsérő logóval ellátott weboldal, cégtábla, molinó, vagy levélpapír növelheti az vállalkozásunkba vetett hitünket.  

Könnyű és gyors „kihátterezés”

A már külön csomagban is előfizethető DESIGNMAKER minden képes és képtelen problémánkra válasszal szolgál, ami csak az üzleti- és magánéletben felmerülhet. Készülhet vele professzionális közösségi poszt, vagy éppen születésnapi meghívó. Előnye, hogy semmiféle előképzettséget nem igényel és a végeredmény valóban professzionális színvonalú.

Manapság elkerülhetetlen a hatékony kommunikációt videós tartalmakkal is megtámogatni. Sőt már sok marketing stratégia, kimondottan erre alapszik. A stock videók beszerzése már nem ördöngösség és az áraik eléréséhes sem kell „létrára állni”. Míg viszont a képszerkesztés alapjaival már majdnem mindenki tisztában van, a videók machinálása még mindig kemény dió. Ebben segít a VIDEOMAKER. Használatába meglepően hamar bele lehet rázódni és a tanulás közben felfedezhető funkciókkal olyan egyedi tartalmakra tehetünk szert, amivel a legprofibb stúdiómegbízásokat megfizetni kész versenytársaink előtt sem maradhatunk szégyenben.

 Az 123RF hazai 24 órás telefonos ügyfélszolgálata (+36-30-844-07-61) segít az alkalmazások kiválasztásában és egyedi, kedvezményes konstrukciókkal áll rendelkezésükre!

Most INGYENES 30 napos PRO előfizetéshez juthat. Használja a RE123HUPRO30 kuponkódot a Designs.ai weboldalon vagy egyszerűen csak kattintson az alábbi gombra az ingyenes próbához!

30 napos INGYENES PRO előfizetés indítása