Legyél rémisztő, hátborzongató, vagy a buli legcukibb lénye. A Halloween alkalmat biztosít rá, hogy bárkinek a bőrét magadra ölthesd, vagy akár kibújhass belőle. Ezzel a 8 remek és egyszerű smink tippel a halloween bulik sztárja lehetsz.

1. Csontváz a szekrényben

A legbelsőbb rendszer, akitől mindenki a frászt kapja. A biológia szertár rémének formájánál ne a részletességre, inkább a jelentős fekete-fehér kontrasztra törekedjünk. Nem baj, ha néhány csont kimarad, de ami van az vakítóan rémisszen!

Smink tipp: Először körvonalazz és színezz feketével, majd töltsd ki fehérrel az üres területeket.

2. A Zombi

Ó, a jó zombi megjelenés: Sápadt bőr, üreges szemek, véres száj és mosatlan haj (nagy áldozat, de megéri). Menj vissza az időben, mint élő halott pinup, zöldülj, mint Frankenstein, vagy tedd valósággá azáltal, hogy megmutatod benned az igazi zombi vállalati rabszolgát.

Smink tipp: A reális öltések és a rothadó hús speciális FX protézisek előnyt jelentenek.

3. A hátborzongató bohóc

AZ . Harley Quinn. Joker. Ezek a bohócok minden halloweenkor minden formában megjelennek, mégis soha nem tudunk betelni velük. Hozd vissza gyermekkorod legrémisztőbb képzeteit, az agyonsminkelt rikító alakokról!

Smink tipp: Fess széles vörös mosolyt az arcodra, rajzolj éles háromszögeket a szemed fölé és alá, és ne feledkezz meg a nagy vörös orról sem. Adj hozzá néhány heget itt -ott, hogy előhívja a baljós hangulatot. A paróka opcionális, de miért ne!

4. Az ördögi apáca

Lényegében a vallásos szellemidézés, leglidércesebb alakja. A klasszikus fekete-fehér öltözéket sápadt arccal és koromfekete ajkakkal és szemmel kombinálva a kellő hatás eléréséhez elegendő. Fontos a jó kiegészítők megválasztása!

25% ÁRKEDVEZMÉNY MINDEN 123RF TARTALOMRA!

KEDVEZMÉNYKÓD: HALLOWEEN2021

5. A doromboló cica

Ha nem feltétlenül szeretnéd a vallásosokat és a varieté világának szerelmeseit vérig sérteni, sem pedig halálra rémiszteni a vendégeket, a macska ezer alakjának felöltése az ideális számodra. Cicaként lehetsz cuki, szexi, vad, vérengző, vagy vicces is. Kitűnő családi jelmez ötlet.

Smink tipp: Kezd a jellegzetes cica nózival és a bajuszszálakkal, majd a macskafélék változatos színeit pingáld magadra és jöhetnek a cica fülek.

6. A boszorkány

Alap meséink főgonosza. Az idős, csúf méregkeverő, aki a gyermekevéstől sem riad vissza. Hozd a karaktert a klasszikus kellékekkel: seprű, hegyes kalap, hosszú orr, hegyes cipő, fekete macska, gőzölgő bogrács. Mindezt pedig dobd fel a modern horror legrémisztőbb „vérbő” sminkjével.

7. A vérszomjas vámpír

Van gót oldalad? Engedd szabadjára és légy büszke a grófra! A hangsúly a szemén és a száján van – dramatizáld szemed sötét szemhéjfestékkel és intenzív színes kontaktlencsével, és dolgozz ezeken a vérfoltos ajkakon. Ne feledkezz meg a tűéles szemfogakról!

8. Ragyogj neonnal!

Ennek két módja van: vagy UV festékkel, vagy neon pigmentekkel. Ha túlságosan zavar a festék, keress különböző színű fluoreszkáló matricákat, és azzal világíts ki a bulizó tömegből. Koronázd meg neon sminkedet egy fluoreszkáló parókával.

Így, rémisztőbbnél ragyogóbb ötletekkel a tarsolyodban ideje kísérteni!

Meríts további inspirációt az 123RF Halloween képeiből!

Készítsd el saját halloween parti meghívóidat az 123RF sablonok segítségével!

Ha egy borzasztóan kedvező tartalom beszerzési ajánlatot szeretnél, munkatársaink a nap legkísértetiesebb óráiban is várják hívásodat a 06-30-844-07-61-es telefonszámon!