A DESIGNS.AI weboldal egy kreatív online felület, ahol prémium logókat, videókat, dizájn terveket készíthet egyszerűen, mesterséges intelligencia segítségével. A rendszer használatához semmilyen tapasztalat nem szükséges.

A DESIGNS.AI segítséget nyújt minden audiovizuális elem elkészítéséhez, amit csak a vállalati, vagy magán kommunikációjához használni szeretne. Ez a teljes körű kreatív rendszer, gyorsabb és hatékonyabb munkát tesz lehetővé, mint a saját gépünkön megtalálható, bonyolult és költséges szerkesztőprogramok és sokkalta több lehetőséget biztosít, mint az ingyenes online felületek.

A DESIGNS.AI szerkesztőfelületei:

LOGOMAKER

Vizuális kommunikációnk „zászlóshajója” a logó és az alap arculati elemek kidolgozása sokszor igen időigényes és bonyolult feladat. A LOGOMAKER alkalmazás milliónyi variációs lehetőséget biztosít az egyedi arculati elemek létrehozása érdekében. Alkosson korlátlan logó variációkat és teljes arculatot a mesterséges intelligenciát használó eszközünkkel.

DESIGNMAKER

Ha weboldalunkon, a közösségi média felületeinken, a hírlevelünkbe, vagy a szóróanyagaink hasábjain szeretnénk egyedi, színes, feliratokkal tűzdelt képeket megjeleníteni, szükségünk lehet egy gyors, egyszerű, de mégis professzionális képszerkesztőre. Készítsen lenyűgöző vizuális tartalmakat, menő dizájn sablonjaink használatával. A DESIGNMAKER már külön, kedvezményes konstrukcióban is megvásárolható éves előfizetéses formában.

VIDEOMAKER

Az új kép a videó. Kommunikációs csatornáink, a technika fejlődésével, képvezéreltből, erősen videó hangsúlyúvá válnak. Ha nem akarunk lemaradni, ha szeretnénk a mozgóképes tartalmak elérését maximalizálni, mindenképpen egyedi és látványos alkotásokat kell létrehoznunk. A videós tartalmak szerkesztését, vágását, feliratozását és szinkronizálását költséges feladatnak tekinthettük eddig. Ezzel az alkalmazással, pár gombnyomással komplett videókat is készíthet. Az aktuális trendekbe illeszkedő, letölthető tartalmakkal kiegészítheti saját videóit.

SPEECHMAKER

A felhasználásba bevitt írott szöveg életre kel. Az általunk kiválasztott hang prezentálja mondanivalónkat, ezzel konyhakésszé varázsolva üzenetünket. Használja a szöveg alapú szinkronhang készítő eszközt, amely több, mint 20 nyelven működik.

Egyszerűen kezelhető, okos marketing eszközre lenne szüksége a minőségi tartalmak előállításához?

Az 123RF hazai 24 órás telefonos ügyfélszolgálata (+36-30-844-07-61)segít az alkalmazások kiválasztásában és egyedi, kedvezményes konstrukciókkal áll rendelkezésükre!

Most INGYENES 30 napos PRO előfizetéshez juthat. Használja a RE123HUPRO30 kuponkódot a Designs.ai weboldalon vagy egyszerűen csak kattintson az alábbi gombra az ingyenes próbához!

30 napos INGYENES PRO előfizetés indítása