Az 123RF Fotóügynökség online elérhető előfizetéseinél nincs többé napi stockfotó letöltési limit.

Több ügyfelünk alkotói szabadságát korlátozta, legnépszerűbb stockfotó előfizetésünk (150 kép/hónap) napi 5 képes letöltési limitálása. Sokat ártott a megoldás költséghatékonyságának is ez a szabály. A letöltésben kihagyott napok, automatikus képvesztéssel jártak, de ennek mostantól vége!

Az 123RF előfizetések összes elérhető formája napi limitmentes!

Új konstrukciónk az 50 kép/ hónapos előfizetés

Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai piacon a legtöbb előfizetéses és képcsomag konstrukcióval állhatunk ügyfeleink szolgálatára. Ez a bő kínálat most még egy megoldással gazdagabb lett. Az új előfizetési forma, havi 50 kép, vektoros grafika letöltését teszi lehetővé. Ahogy a többi konstrukciónál, itt is a legnagyobb jpg. vagy eps. felbontásban letölthetőek a képek, grafikák. Így jelenleg ügyfélszolgálatunk, ingyenes stockfotó tanácsadás keretein belül közel 20 féle különböző előfizetést tud ajánlani és azonnal élesíteni. Ezeken felül a képcsomagok széles választékát is azonnal tudjuk adni.

Teljes konstrukció listánkat ITT találod!

Nálunk a nagyvállalati ügyfelek, az ügynökségek és a KKV szektor képviselői is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb stockfotó előfizetéses megoldást. Az 123RF nem tesz különbséget az ügyfelei között. Nem sarcoljuk plusz költségekkel a kreatív tartalmat előállító ügynökségeket. Sőt, segítségükre vagyunk, hogy ingyenes stockfotó tanácsadásaink alkalmával, minden projektjükre egyedileg javasolhassunk beszerzési módot és a jogosítási, felhasználási kérdésekben is tudunk segíteni.

A jelenlegi helyzetben sokszor nehéz előre kiszámítani, hogy mikor és mennyi kreatív tartalomra lesz szükségünk. Viszont az eseti stockfotó vásárlások mindig magasabb költségekkel járnak, mint az előfizetések. A napilimites konstrukciók nagy hátránya volt, hogy az egyik napon a napi 5 képes limit kevésnek, más napokon viszont soknak bizonyulva rombolta a kreatív hatékonyságot.

Az 123RF minden előfizetése mostantól napi limitmentes és ügyfélszolgálatunkon keresztül forint átutalással is fizethető, ami szintén nagy segítség lehet azoknak a cégeknek, ahol az online kifizetés szervezeti, vagy számlázási problémákba ütközik.

További információkért és a számodra legmegfelelőbb konstrukció kiválasztásához, hívd a nap 24 órájába, a hét mind a hét napján üzemelő magyar nyelvű ügyfélszolgálatunkat a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj nekünk a hungary@123rf.com címünkre!