AVAGY: HOGYAN KAPD LE A PÁROD? Közeleg a 2021-es Valentin-nap, pont itt az ideje, hogy megörökíts néhány értékes momentumot szerelmetek pillanataiból. Mutasd meg magatokat a világnak, hogy szerelmetek örökké emlékezetes maradjon.

A jó „Valentin beállítás” nem csak pózolást jelent. Összeszedtünk néhány fontos szempontot, amelyek figyelembevételével szerelmetes fotóid tízszer emlékezetesebbek lesznek.

Ragadd meg az Arany Órát!

Az arany óra a napkelte után röviddel vagy a naplemente előtti időszak. Ekkor az ég legsötétebb, lágyabb fénnyel, amely tökéletes meleg és természetes fényt biztosít a lenyűgöző fotók készítéséhez. Próbáld meg ezen időszakok valamelyikére időzíteni kültéri közös képeiteket. Áldozd fel bátran a képed részletgazdagságát ezért a gyönyörű alkonyati, vagy pitymallati sziluettért.

Játssz vissza néhány emlékezetes pillanatot!

Csókoljátok el újra az első csókot. Látogassatok el az első randi helyszínére. Kutassatok közös emlékeitek elsői között. Próbáljátok fényképpé alkotni azokat a helyzeteket, amikről megtörténtükkor még csak sejltettetek, hogy végérvényesen megváltoztatják az életeteteket.

Ha nem tudtok elmenni arra a bizonyos helyre, akkor használjátok az ott felelhető tárgyakat emlékeztető kelléknek a fotóhoz. Járható alternatíva, hogy a most készült közös képeteket egy egyszerű képszerkesztő (Pl.: Pixlr) segítségével áthelyezd egy másik háttér elé. Így idén Valentin-napkor a régi helyeitek bármelyikén randizhattok egy kép erejéig.

Szerelmi fészekből fotóstúdió

A legjobb beállításokat stúdiómunka eredményeként érhetjük el. Hát itt a feladat! Építs otthon saját stúdiót. Válassz az alkalomnak megfelelő hátteret, legyen az pokróc, lepedő, takaróhuzat, vagy csomagolópapír. A lényeg, hogy mintázatában, árnyalatában elő tudd vele hozni a Valentin effektust. Használd a lakásban felelhető tárgyakat, díszletként. Hozd mozgásba velük a teret és helyezd magatokat a középpontba.

Senki sem szereti feszes pózokban várni vaku villanását. Helyezkedjetek el természetes pozícióba az ágyon, vagy a kanapén. Vegyétek fel a legkényelmesebb otthoni öltözéketeket. Összeöltözni pizsamában is lehet!

A szerelem jelzései

Használjátok az íróasztal kincseit is a kompozíció megalkotásánál. Feliratozzátok „offline módban” a képeiteket. Bárki tud képszerkesztővel feliratot rakni egy képre, de mennyivel romantikusabb, ha az egymásnak és a világnak szóló üzeneteiteket kartonból, színes papírból, hurkapálcikából készítitek el.

Szerelem előhívás

Ez csak néhány ötlet a Valentin-nap elindításához. A lényeg, hogy régi emlékeitekből új tartalmat alkossatok, ami kézzelfogható megünneplése lesz szerelmeteknek. Készítsétek el ti is a legmenőbb Valentin fotóitokat és velük együtt hívjátok elő a SZERELMET!