Az AI képességek folyamatosan fejlődő területén az 123RF az AI képgenerátor frissítésével támogatja a felhasználók kreativitását, így az alkotás jobb és egyszerűbb lett, mint valaha. Ez a frissítés számos új funkciót tartalmaz, amelyek új szintre emelik a képek létrehozásának és manipulálásának módozatait.

Új stílusok megjelenítése

Az 123RF AI Image Generator frissítése a felhasználók számára vizuális ízelítőt nyújt különböző stílusokból, mint például anime, fotó, line art, izometrikus és más stílusok – ami áthidalja a képzelet és a valóság közötti szakadékot. Búcsút mondhatsz a tanácstalanságnak, miközben felfedezheted az egyes stílusok megjelenését és hangulatát, ami segít kiválasztani a tökéletes vizuális megjelenést a projektedhez. Még soha nem volt ilyen egyszerű a kreatív elképzelésed vizuális remekművé alakítása.

Ratio – Formáld könnyedén a látásmódodat

Képzeld el, hogy soha többé nem kell a képarányokkal bajlódnod. Ez a továbbfejlesztett AI Image Generator arány funkciójának ajándéka. Az állótól a fekvőn át a panorámáig és azon is túl a lehetőségek határtalanok. Az AI által generált képeket zökkenőmentesen adaptálhatod a különböző platformokhoz, legyen szó figyelemfelkeltő közösségi média posztokról, magával ragadó insta sztoriról vagy akár a telefonod háttérképének személyre szabásáról.

Color – A lehetőségek palettája

Az új színszerkesztési funkcióval te irányíthatod a képed színvilágát. Válaszd a klasszikus fekete-fehéret, használj élénk árnyalatokat, vagy adj hozzá meleg és hívogató tónusokat. A színskála a te kezedben van, így pontosan az általad kívánt hangulatot varázsolhatja képeidbe. A Color funkció a kreatív kifejezés világát tárja eléd.

Fényelés – Világítsd meg a képzeleted

Az olyan opciókkal, mint az ellenfény, az „arany óra” világítás, a gyenge fényviszonyok és a térbeli fényelés, mostantól tökéletes fényekkel festheted meg témáidat. Mutasd be, milyen mélyreható hatást gyakorolhatnak a különböző megvilágítási lehetőségek, életre keltve témáidat, és a vizuális narratíva középpontjába helyezve őket.

Kompozíció – Légy a képalkotás mestere

Alakítsd képeidet úgy, ahogy még soha azelőtt a Kompozíció funkcióval. Homályosítsd el a hátteret a művészi mélység megteremtéséhez, készíts lenyűgöző közeli felvételeket, merülj el a makrófotózás bonyolult világában, repülj az égen légi felvételekkel, vagy tágítsd a látóhatárt a nagy látószögű perspektívákkal. A Kompozíció funkció lehetővé teszi, hogy te magad légy a saját fotóművészed és terveződ.

Az 123RF frissített AI képgenerátorának célja, hogy hatékony eszközöket biztosítson a vizuális kifejezéshez. Akár professzionális szerkesztő, akár a közösségi média rajongója, akár kreatív látnok vagy, ez a frissítés új utakra tereli kreatív utazásodat. Itt az ideje, hogy belépj a képmanipuláció és a tervezés jövőjébe, ahol a stílus, az arányok, a színek, a világítás és a kompozíció millió változata áll rendelkezésedre. Engedd szabadjára kreatív erőidet, és vágj bele egy olyan vizuális kalandba, amilyet még sosem élhettél át. Tedd mindezt az 123RF AI Image Generator segítségével. A vászon rád vár és a lehetőségek végtelenek.

KÉSZÍTSD EL A MESTERMŰVEDET MOST!

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre, hogy segíthessünk az ésszerű, szabályos és költséghatékony tartalom készítésben, felhasználásban.