Üdvözlünk az AI képkeresés jövőjében! Az 123RF mesterséges intelligencia alapú keresőjével gyorsabban és okosabban találhatod meg, a szükséges képeket, mint valaha. Teszteljük együtt a mesterséges intelligencia alapú keresőnket! Íme, hogyan teljesített különböző népszerű kategóriákban.

  1. Lokalizált tartalom keresése

Szeretnél olyan képeket találni, amelyeken olyan ételek szerepelnek, amelyeket a közösséged ismer és szeret? Add meg a „Spicy buffalo chicken wings” vagy a „tejfölös csirkepaprikás” kifejezést, és meglátod, mire gondolunk. Íme néhány keresés, amelyet azért végeztünk, hogy összehasonlítsuk, milyenek az eredmények a normál és a mesterséges intelligenciával támogatott keresés esetén:

“Hot dog on table”

„Indian chapati served with curry ready to be served”

“Spicy buffalo chicken wings”

“Apple pie with apples around”

2. Próbálj ki hosszú leíró kereső szöveget

A mesterséges intelligencia kereső lehetővé teszi a természetes nyelvet leképező, részletes, társalgási jellegű mondatok bevitelét, mint például „Egy boldog delfin játszik egy labdával„. Nézd meg!

“Purple lavender flowers on a wooden table top”

“Man sitting on a bench relaxing while using his phone”

“Brown teddy bear with a bow tie on a table”

3. Találj koncepcionális képeket

Olyan képeket keresel, amelyek olyan fogalmakat közvetítenek, mint a „Szórakozás” vagy az „Öröm”? Új, mesterséges intelligencia-alapú keresőnk értelmezi és tálcán kínálja az elvont fogalmaknak leginkább megfelelő találatokat:

“Woman having fun cooking her favorite dish”

“Joyful celebration of a boy’s birthday party”

“Blissful celebration with working colleagues”

4. Átfogó eredmények elérése

Az 123RF új mesterséges intelligencia keresője megérti az azonosulással elérhető bevonzás fontosságát. Így, ha a „Tengerparton pihenő afroamerikai” vagy a „Fiatal ázsiai pár egy forgalmas városban” keresésére keresel, akkor pontosan ilyen találatokra számíthatsz:

“Summer relax beach african american woman”

“Young asian couple in a busy city”

“Hispanic man performing stunts”

A képhez tartozó alt jellemző üres; AIS_013-1024x536.png a fájlnév

Az 123RF új, mesterséges intelligenciával támogatott kereső funkciójával gyorsabb és pontosabb képkeresési eredményeket kapsz! Ez a megoldás megváltoztatja a stock keresők játékszabályait.

Próbáld ki most!

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre, hogy segíthessünk az ésszerű, szabályos és költséghatékony tartalom készítésben,felhasználásban.