A digitális korban a képek sokféleségének gyors rendelkezésre állása kulcsfontosságú ahhoz, hogy naprakész és változatos maradjon a kommunikációnk. Ezért a 123RF megalkotta a teljesen új AI Image Variation funkciót! Ez az új AI funkció segít jobb tartalmak létrehozásában azzal, hogy több olyan képet ad, amit szeretsz, és olyanokat készíthetsz vele, amiket imádni fogsz.

MI IS AZ AI IMAGE VARIATION?

Képzeld el, hogy egyetlen, a találati listában megjelenő képből többféle egyedi képet tudsz generálni egy kattintással. A „Variációk generálása” gomb minden egyes kattintással 2 új, AI által generált képet hoz létre.

HOGYAN HASZNÁLHATOD AZ 123RF AI KÉPVARIÁLÓT?

ELSŐ LÉPÉS – Indíts egy egyszerű képkeresést. Írj be releváns keresőszavakat az 123RF oldal keresőfelületére.

MÁSODIK LÉPÉS – Válaszd ki a találatok közül a számodra legmegfelelőbb tartalmat. Kattints rá, hogy a nagy nézőképet láthasd.

HARMADIK LÉPÉS – A kép alatt megtalálható „Generáljon variációkat” gombra kattintva a mesterséges intelligencia két új variációt készít.

NEGYEDIK LÉPÉS – A KÉPVARIÁLÓ használatával elkészített alkotások a megszokott 123RF módszerrel letölthetők!

A képhez tartozó alt jellemző üres; sz06.jpg a fájlnév

KI HASZNÁLHATJA AZ 123RF AI KÉPVARIÁLÓT?

Minden az 123RF oldalon regisztrált felhasználó, előfizetéssel, kép csomaggal, kredit csomaggal rendelkező felhasználó ingyenesen készíthet képvariációkat. Az 123RF mesterséges intelligenciával variált/generált tartalmak letöltése/licencelése alap felhasználási áron kerül elszámolásra. Előfizetésnél, kép csomagnál 1 kép= 1 letöltési kvóta. Kreditcomagnál 1 kép= 10 kredit.

MIÉRT AZ 123RF?

– A legnagyobb konstrukció választék
– Idő- és területi korlátozás nélküli felhasználás
– Ingyenes letöltés a már megvásárolt tartalmakra
– 24 órás telefonos ügyfélszolgálat
– Forintos fizetési lehetőség
– Csere garancia minden tartalomra
– Nincs kötelező előfizetés megújítás

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre, hogy segíthessünk az ésszerű, szabályos és költséghatékony tartalom készítésben,felhasználásban.