A mesterséges intelligencia által létrehozott tartalmak felpezsdítik a kommunikációt. A számtalan alkotásra teremtett robot közül melyiket válasszuk, ha jogtiszta és költséghatékony megoldást keresünk kreativitásunk kiterjesztésére? Íme 5 remek indok, amiért az AI képgenerálás terén is érdemes az 123RF professzionális fotóügynökségi megoldását választani.

  1. Költségkímélő megoldás

Az 123RF AI alapú Képgenerátorára nem kell külön előfizetni. A generált tartalmak licencelése, a meglévő kép csomagunk, kreditállományunk, illetve stockfotó előfizetésünk terhére megoldható. Csak a projektünknek megfelelő tartalom jogosításáért kell fizetni, magáért a generálásért nem. Egy a képzeletünket megtestesítő tartalomhoz, akár pár dollárért is hozzájuthatunk.

2. Magyar nyelven és hazai támogatással használható

Az 123RF AI Képgenerátor magyar nyelvű instrukciók alapján is képes kiváló minőségű képeket alkotni. Az 123RF 24 órás hazai telefonos ügyfélszolgálata bármikor szívesen segít a megfelelő és hatékony konstrukció kiválasztásában.

3. Jogtiszta, minőségi adatbázist használ

Az 123RF AI Képgenerátor az 123RF fotóügynökség sokmilliós adatbázisa alapján készíti el az instrukcióknak megfelelő tartalmakat. A fotóügynökségi vizuális könyvtárának használata előnyt jelent, mivel az itt fellelhető „AI generátor alapanyagok” minőségileg, technikailag és tartalmilag ellenőrzöttek, pontosan kategorizáltak és a felhasználási jogosultságuk a legmesszebbmenőkig tisztázott. Így a generált kép biztosan jó minőségben és jogtisztán kerül hozzád.

4. Indoklásmentes cseregarancia jár minden tartalomhoz

Ahogy az összes 123RF kép, vektor, stb…, így az 123RF AI Képgenerátorral létrehozott tartalom jogosítása is bármikor, indoklás nélkül lemondható. A lemondott, fel nem hasznát tartalom letöltési kvótája, vagy az erre felhasznált kredit mennyiség visszajár és új tartalom letöltésére használható.

5. Jogi garancia minden letöltéshez

Az 123RF mint fotóügynökség elkötelezett a jogtiszta, tartalom felhasználás ügyében. A mesterséges intelligenciával generált tartalmak kapcsán is szeretnénk biztonságban tudni felhasználóinkat és feltöltőinket is. Minden letöltött tartalomra 25.000 USD jogi garanciát vállalunk.

Fedezd fel velünk a vizuális történetmesélés új eszközét! Használd az 123RF AI Képgenerátort üzleti blogodhoz, közösségimédia posztjaidhoz, vagy bármilyen kreatív képigénnyel bíró projektedhez.

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre, hogy segíthessünk az ésszerű, szabályos és költséghatékony tartalom készítésben,felhasználásban.