A mesterséges intelligencia fejlődésének lenyűgöző varázsát naponta megtapasztalhatjuk. Az egyik ilyen példa az 123RF AI Image Generator. Ez egy olyan eszköz, amely leegyszerűsíti a személyre szabott képek létrehozását. A varázslat azonban csak akkor történhet meg, ha megfelelő utasításokat adunk az AI-nak. Bemutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az instrukcióidból.

1. TIPP

Világos célokkal indulj neki

Amikor új képet készítesz, kezd egy világos cél meghatározásával. Add meg, hogy miről szeretnéd a képet, például: „Kiváló minőségű kép egy hegyvidéki tájról” Ez szilárd alapot teremt a generálás megkezdéséhez.

2. TIPP

A stílus és a hangulat meghatározása

A cél kitűzése után magyarázd el, milyen hangulatra és stílusra törekednél. Mondjuk: „A kép legyen világos és élénk, természetes, organikus hangulatú”. Ez segít a mesterséges intelligenciának jobban megérteni az elképzelésedet, és olyan képet készíteni, amely megfelel a leírásodnak.

3. TIPP

Részletek a témáról

Ezután részletesen írd le a fejedben már létező képet.  Leírásod tartalmazza a helyszínt, a megvilágítást és más fontos jellemzőket. Például: „Mutasson be egy hófödte hegycsúcsot, előtérben egy kanyargó folyóval, a háttérben pedig tiszta kék égboltot”. Minél pontosabban fogalmazol, annál valószínűbb, hogy a mesterséges intelligencia létrehozza a tökéletes képet.

4. TIPP

Referenciaképek használata

Hogy még jobban irányíthasd a mesterséges intelligenciát, keress példákat más olyan képekről, amelyek hasonló stílusúak vagy hangulatúak, mint amit keresel. Nézd meg ezen alkotások leírásait. Ez segíteni fogja a mesterséges intelligenciát abban, hogy elvárásaidhoz igazítsa alkotásait.

5. TIPP

Használj releváns kulcsszavakat

Az olyan releváns kulcsszavak használata, mint „hegyvidéki táj”, „hófödte csúcs” vagy „fényes és élénk” segít az AI-nak jobban megérteni és teljesíteni a kérésedet.

6. TIPP

Kerüljük a kétértelműséget

A legjobb eredmény elérése érdekében gondoskodj arról, hogy utasításaid egyértelműek és pontosak legyenek. A félreérthető megfogalmazás váratlan és nem kívánt eredményekhez vezethet.

Kép letöltése és licencelése

Ha elkészítettél egy képet, amely tetszik, letöltheted azt személyes vagy kereskedelmi felhasználásra. Sima képvásárlás (kredit, előfizetés, képcsomag) ellenében a legnagyobb felbontású képet kapod meg, az 123RF-nélmegszokott 25 000 $ -os jogi garanciával!

A 123RF AI Image Generator egy hatékony eszköz egyedi képek készítéséhez. Ha tanácsainkat megfogadod, maximalizálhatod a benne rejlő lehetőségeket, precízen és kreatívan keltheted életre elképzeléseidet. Izgalmas alkotást kívánunk!

Ha bármiben a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a 06-30-844-07-61-es telefonszámon, vagy írj a hungary@123rf.com címünkre, hogy segíthessünk az ésszerű, szabályos és költséghatékony tartalom felhasználásban.