Az 123RF-nél hiszünk a tudás és az átláthatóság környezetének kialakításában, biztosítva, hogy felhasználóink jól tájékozottak legyenek a modell- és a tulajdonjogokkal kapcsolatban. Ezeknek a szempontoknak a megértése elengedhetetlen a vizuális eszközök felelős és szabályszerű használatának biztosításához. Csatlakozzon hozzánk, amikor feltárjuk e témák fontosságát, hogy képessé tegyük Önt a kreatív tartalmak világában való magabiztos eligazodásra.

AI Model Engedélyek:

Az AI-generált tartalmak esetében a modellengedélyek kicsit másképp működnek, mint a hagyományos vizuális eszközök esetében. A modellszerződés általában egy jogi megállapodás vagy engedély, amelyet a vizuális tartalomban megjelenő személyektől szereznek be, amely jogot biztosít a képmásuk kereskedelmi célú felhasználására. Az AI-modellek esetében azonban a generált vizuális anyagok gyakran számítógép által generáltak, és nem azonosítható/valós személyeket ábrázolnak.
Végfelhasználói licencszerződésünk elismeri azokat a kijelentéseket és garanciákat, amelyeket a Tartalom használatával kapcsolatban nyújtunk Önnek. Csapatunk a legjobb tudása szerint szorgalmasan gondozza és felülvizsgálja a platformunkon elérhető tartalmat, azzal a céllal, hogy biztosítsa annak jogszerűségét és az Ön kreatív igényeinek való megfelelőségét.