2015. 12. 08.

10% kedvezmény Önnek és további 5% az SOS Gyermekfalvak javára

Az akciót 2016. január 13-ig meghosszabítottuk!!!
A Karácsony közeledtével az ember egy kicsit adakozóbb kedvű. Ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az adakozás örömét megosztva, decemberi akciónk keretein belül kedvezménnyel szeretnénk jótákonyságra ösztönözni ügyfeleinket.
Adomány és kedvezmény egyszerre
Azon kedves ügyfeleinknek, akik december 10. és 2016. január 13. között vásárolnak az 123RF oldalon, felajánlunk 10% kedvezményt a vásárlásra vonatkozóan (előfizetés vásárlása esetén: 10% engedmény, kredit vásárlás esetén +10% extra kredit), ráadásként a vásárlás bevételének 5%-át az SOS Gyermekfalvak javára ajánljuk fel.
Amennyiben nem kívánja igénybe venni a kedvezményt, a vásárlás 15%-a adományként az SOS Gyermekfalvakhoz kerül. Kérjük ebben az esetben jelezze nekünk emailen vagy telefonon, hogy a kedvezményét is felajánlja a gyermekek javára!
Hogyan vehető igénybe a kedvezmény?
A vásárlás folyamán a „van ajándékkódom” mezőbe az SOS10 promóciós kódot kell beírni. Más teendője nincs, csak a szokásos lépéseken végig menni.
Forint átutalásos vásárlás esetén az SOS10 promóciós kódot küldje el ahungary@123rf.com címünkre és kollégáink az aktiválásnál érvényesítik a kedvezményt.
Ezeket a tranzakciókat összesítjük, majd januárban átutaljuk az összeget az SOS Gyrmekfalvak számlájára.
Ha még nem hallott volna az SOS Gyermekfalvakról
Minden gyermeknek joga van szeretetben és tiszteletben felnőni. Sajnos azonban sok gyermek elveszíti otthonát haláleset, elhanyagolás, fizikai és érzelmi bántalmazás, vagy a család széthullása következtében. Az SOS Gyermekfalvak azért jöttek létre, hogy otthont és szeretetet nyújtsanak a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek. Céljuk, hogy gondozásukban a gyermekek szeretetben, tiszteletben nőjenek fel, és kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.  A gyerekek családi házakban nőnek fel, ahol a vér szerinti testvérek együtt maradhatnak.
Az SOS Gyermekfalvak politikai és felekezeti elkötelezettségtől mentes civil szervezet, melynek célja az otthonukat vesztett gyermekek nevelése, a veszélyeztetett helyzetű gyerekek és családjaik támogatása, érdekeik képviselete.
Ha meghoztuk a kedvét az adományozáshoz…
Érdemes szétnézni az SOS Gyermekfalvak honlapján, ahol rengeteg információ található arról, hogyan segíthet a rászoruló gyerekeken. Tehát itt: http://www.sos.hu/
 

Az ajánlatra az alábbi szerződési feltételek vonatkoznak:

– Ez az ajánlat 2015. december 10-től 2016. január 13-ig (továbbiakban “Promóciós Időszak”) érvényes.

– A Promóciós Időszakban Ügyfeleink jogosultak:

  10% bónusz kreditre, bármilyen kreditcsomag (Vedd és Vidd) vásárlása esetén, VAGY 10% kedvezményre bármilyen Előfizetés vásárlása esetén.

– A Promóciós Időszakban bármilyen 123RF Előfizetés, vagy kreditcsomag SOS10 promóciós kóddal történő vásárlásának 5%-át az SOS Gyermekfalvaknak utaljuk.

– A promóciós időszakban Ügyfeleink lemondhatnak az SOS10 Promóciós Kód nyújtotta 10%-os kedvezményről az SOS Gyermekfalvak javára. Ezt a vásárlást megelőzően ahungary@123rf.com címen, vagy a 06-30-844-07-61-es telefonszámon kell jelezniük!

– Ez az ajánlat a Promóciós Időszakban történő vásárlásokra érvényes.

– Ez az ajánlat nem összevonható más promóciós kedvezménnyel vagy ajánlattal.

– Az 123RF Hungary fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítson ezen a promóciós ajánlaton, vagy lezárja azt előzetes bejelentés nélkül.

Akciónk részleteiért és egyéb segítségért hívja a nap 24 órájában, a hét minden napján élő + 36 30 844 0761-es telefonszámunkat, ahol magyar nyelvű tájékoztatást és segítséget kaphat munkatársunktól!